lördag 1 november 2008

"Det är ganska kul, det är kul".

(citat av mig ur videon).

Ja. Den här helgen blev riktigt lugn. Orkar inte med mera. Skönt att vara ensam och bara ta det lugnt ibland. Förra fredagen var desto hårdare. Kvällen började med en middag ute på Santa Lucia med Linnea, Alex och Marit. Vi hade askul. Sen påväg till en bar så mötte vi ett gäng killar som skulle till klubben Mascotte så vi drog dit istället, jag Alex och Marit. Vi hade jättekul och det var riktigt bra musik att dansa till. Sen blev klockan två och Marits tåg gick hem. Hon åkte hem. Jag och Alex fortsatte kvällen (natten)... vi gick till PurPur och chillade lite och mötte två killar som vi sen följde med hem. HAHAH, nej jag skämtade. Vi följde med dom till en annan klubb som spelade hiphop/rnb osv. Vilket lät intressant. Men, det första jag och Alex konstaterar när vi kommer ner till dansgolvet är:
- Vi är dom enda vita på hela klubben!!!! Förrutom en fet vit tjej. Herrreguuuuud tänkte jag, nu slänger dom ut oss och tjejerna kommer spotta på oss.
Men icke, fyfan va kul vi hade! Fastän jag hade haft ont i fötterna sen klockan 00. så dansade jag som aldrig förr, alla dansade! Killarna dansade, tjejerna skakade rumporna, vilken fantastisk stämning det var... och vilken RYTM!!!
Jag var tydligen heller inte så dålig, fick nämligen höra att jag dansade bättre än självaste Beyonce, HAHA! ;)

Inga kommentarer: