lördag 25 september 2010

Lördagsmys med popcorn och Little Britain tror jag minsann.

Gör så här

1. Häll en bottenskyla olja i en kastrull och lägg i tre popcorn. Hetta upp på stark värme och vänta tills du hört alla tre popcornen poppa. Då är oljan lagom het. Ta kastrullen av värmen och fiska upp popcornen med hålslev.

2. Täck bottnen med ett tunt lager majskorn. Sätt på locket och ställ tillbaka kastrullen på värmen. Vänta till du hör popcornen börja poppa. Slå då av värmen under kastrullen, låt den stå kvar på plattan och låt popcornen poppa klart på eftervärmen. Glöm inte att skaka kastrullen några gånger.

3. När inga fler pop hörs från kastrullen är den här omgången popcorn klar. Häll upp dem i en skål och salta lätt. Servera genast.


Denna gàng har jag alltsà letat upp ett popcorn-recept som jag tänker följa till punkt och pricka.

Inga kommentarer: